تبلیغات
خوش آمدید - کیک آناناس و گردو
 
خوش آمدید
سه شنبه 9 تیر 1388 :: Ernesa

این كیك برخلاف نامش كه تداعی‌كننده كیكی اسفنجی و پف‌دار است، به شیرینی آناناسی شباهت بیشتری دارد.در ضمن شما می‌توانید به جای كمپوت آناناس، در این فصل از آناناس تازه استفاده كنید.

  مواد لازم برای 4 نفر:

- آرد گندم؛ 300 گرم
- كره (قطعه‌قطعه شده)؛ 200 گرم
- پودر قند؛ 170 گرم
- نمك؛  نوك قاشق چای‌خوری
- پوست لیموترش رنده‌شده؛  نوك قاشق سوپ‌خوری
- تخم‌مرغ؛ یك عدد
- آناناس كنسروی یا تازه؛ 750 گرم
- شكر؛ 50 گرم
- گردو؛
 100 گرم
- آب‌لیمو ترش؛
 4 قاشق سوپ‌خوری

  روش تهیه:

برای دیدن روش تهیه بر روی ادامه مطلب کلیک کنید

1 - كاسه‌ای آماده كرده، آرد، كره، 70گرم پودرقند، نمك، پوست لیموترش و تخم‌مرغ را در آن بریزید. پس از مخلوط كردن مواد با قاشق، با دست، خوب مواد را ورز دهید تا خمیری یكدست حاصل شود. حالا این خمیر را به شكل یك گلوله درآورید، سپس خمیر گلوله‌ای را داخل لایه‌ای از سلفون بپیچید و حدود یك ساعت در یخچال قرار دهید تا شكل بگیرد.
پس از گذشت 45دقیقه، فر اجاق‌گاز را روی حرارت 200درجه سانتی‌گراد یا 390 درجه فارنهایت یا شماره6 بگذارید تا گرم شود.

2 -
 اگر می‌خواهید از كمپوت آناناس استفاده كنید، آناناس‌ها را از داخل آب آن بیرون آورده و با چاقو به دو نیم كرده، در ظرفی قرار دهید. در غیر این صورت، آناناس تازه را پوست كنده، خرد كنید. حالا مقداری پودرقند روی تكه‌های آناناس بپاشید و چند دقیقه بگذارید تا آب آنها كمی كشیده شود.

3 -
 قالب كیكی با ارتفاع كم آماده كنید و سطح داخل آن را با كاغذ مخصوص شیرینی‌پزی پوشش دهید، سپس خمیر را روی آن پهن كنید و حلقه‌های آناناس را روی آن بچینید. مغز گردو را نیز خرد كنید و روی حلقه‌های آناناس بریزید. حالا قالب را در طبقه وسط فر با همان درجه و حدود 20دقیقه حرارت دهید تا كیك بپزد.

4 -
 در این فاصله، باقیمانده پودر قند را با آب لیموترش مخلوط كرده،  پس از پخت كیك، سطح روی آن را با قلم‌موی مخصوص آشپزی به این مواد آغشته كنید.




نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
پنجشنبه 16 شهریور 1396 07:33 ب.ظ
Have you ever thought about publishing an ebook or guest authoring on other websites?
I have a blog based upon on the same information you discuss and would really like to have you share some stories/information. I know my viewers would enjoy
your work. If you're even remotely interested, feel free to send me
an e mail.
پنجشنبه 16 شهریور 1396 06:36 ب.ظ
Very nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have
truly enjoyed browsing your blog posts. In any case I
will be subscribing to your feed and I hope you write again soon!
دوشنبه 30 مرداد 1396 08:35 ق.ظ
I will right away seize your rss feed as I can't in finding your e-mail subscription link or e-newsletter service.
Do you've any? Please permit me understand in order that I may subscribe.

Thanks.
شنبه 14 مرداد 1396 02:24 ق.ظ
Thanks for your personal marvelous posting! I definitely enjoyed reading it, you will
be a great author. I will be sure to bookmark your blog and will often come back in the future.
I want to encourage that you continue your great work,
have a nice morning!
دوشنبه 5 تیر 1396 01:10 ب.ظ
I leave a comment each time I appreciate a post on a website or I have something to add to the discussion. Usually it is a result of the passion displayed in the post I read.
And after this article خوش آمدید - کیک آناناس و
گردو. I was actually moved enough to drop a commenta response :
-P I actually do have some questions for you if it's allright.
Is it simply me or do a few of the comments come across like written by brain dead people?
:-P And, if you are posting on other online social sites, I'd like to follow you.

Would you make a list every one of all your community sites like
your linkedin profile, Facebook page or twitter feed?
پنجشنبه 21 اردیبهشت 1396 05:08 ب.ظ
Greetings! I've been reading your website for a while now and finally
got the bravery to go ahead and give you a shout out
from New Caney Tx! Just wanted to tell you keep up the fantastic work!
سه شنبه 22 فروردین 1396 12:50 ق.ظ
Thank you for sharing your info. I really appreciate your efforts and I will be waiting for your further post thanks once again.
یکشنبه 20 فروردین 1396 05:53 ق.ظ
I'd like to find out more? I'd love to find out more details.
شنبه 12 فروردین 1396 01:55 ق.ظ
It's nearly impossible to find educated people about this
topic, however, you seem like you know what you're talking about!
Thanks
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر





مدیر وبلاگ : Ernesa
نویسندگان
نظرسنجی
به نظر شما وبلاگم چطوره؟






آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :